1, 2, 8, 9 en 10 november Toneelvereniging Het Voetlicht brengt blijspel bij CulturA & Zo

Je moet geluk hebben met medelevende vrienden! Belinda ligt in scheiding van Alan. Ze is niet echt gelukkig, maar heeft wel het geluk dat ze Maggy en Fiona heeft, 2 medelevende vriendinnen die haar meenemen naar verwenhotel Paradiso. Ze willen Belinda’s mening veranderen nu ze de scheiding met Alan eindelijk onder ogen ziet. Alan neemt het met de huwelijkstrouw niet zo nauw en heeft in veel zaken zijn neus gestoken, wat hem onder andere zijn baan als directeur in het ziekenhuis heeft gekost.

Het Verwenhotel
In het verwenhotel aangekomen, krijgen de dames te maken met een drietal aan het hotel verbonden personeelsleden, te weten een fitnesstrainer, dessousverkoper en een kapper. Alle drie verschijnen ze na elkaar in de suite en veroorzaken veel verwarring, vooral omdat veel onduidelijkheden in het verhaal zijn verwerkt.  Dat is het begin van, met name voor Belinda, een aaneenschakeling van turbulente en hilarische situaties, dat uiteindelijk wordt afgerond met een complete verrassing.

Data en informatie blijspel
Dit blijspel is te zien, op 1, 2, 8, 9 en 10 november, in het vernieuwde theater CulturA & Zo.  De vernieuwingen brengen voor ons, maar ook voor u als bezoeker, wat veranderingen mee. Wij bieden u nu, in plaats van “koffie of thee voor de voorstelling” “een drankje in de pauze” aan. Tevens zijn er bij het boeken van de tickets geen stoelkeuzes meer mogelijk. Mocht u echt op de 1e of 2e rij plaats moeten nemen in verband met lichamelijke beperkingen, neem dan (liefst in de avonduren) telefonisch contact op 06-81138114. Wij zullen dan kijken wat er mogelijk is. Tickets zijn te reserveren via  www.hetvoetlicht.com