11e BIJendiner Op Hodenpijl met thema kruisbestuiving

Donderdag 21 juni organiseert Deborah Post van Honey Highway in samenwerking met Op Hodenpijl de 11e editie van het BIJendiner. Dit keer met als thema Kruisbestuiving: Netwerkbijeenkomst & diner in de tuin.

Honey Highway organiseert een bijeenkomst waar je als ondernemer, natuurliefhebber, directeur, landeigenaar of manager naar toe komt om een bijzonder verhaal te horen. “Ik merk dat er zoveel mooie ideeën en concepten zijn en ik wil graag uitwisselen met elkaar“, aldus Deborah Post.

Programma
Een diner met voorafgaand een rondleiding langs de bijenvolken in de BIJenfarm op de Levende Buitenplaats, door Honey Highway imkers. Tijdens het diner geeft Deborah Post een update over Honey Highway. Na het diner is er een rondleiding over het biologische bloemenveld, door Veld & Vaas en kruisbestuiving in de tuin.

Honey Highway
Na A4 Honey Highway zijn er 3 nieuwe trajecten Rijkswegen, 3 trajecten spoor Honey Highway ProRail Gelderland, 10 kilometer dijken Honey Highway, de N237 en de N218. Provincies zijn aan de slag aan de slag voor Provinciale wegen. En landeigenaren, (vastgoed) ondernemers stellen land beschikbaar. Bekijk de 2 video’s op www.honeyhighway.nl 

Datum: 21 juni Entree inclusief diner: € 44,-. Aanvang: 18.00 uur. Reserveren kan  via www.ophodenpijl.nl

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). Ze beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.