29 september Vossenjacht Pijnacker Noord

Op 29 september is er een vossenjacht voor de leerlingen van de basisschool. De vossenjacht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd.

Vossenjacht
De vossenjacht is in en rondom de woningen en flats in de wijk Noord er is bewust gekozen om niet naar het bos te gaan, zodat bewoners die in Noord wonen ook kunnen genieten van de kinderen die aan het zoeken zijn naar de vossen. Sommige vossen zullen verkleed zijn, anderen juist weer niet om het spannender te maken. Er hebben al diverse kinderen aangemeld, maar iedereen kan zich nog aanmelden. Ook zijn er al veel vrijwilligers die vos zullen zijn, maar ook hiervoor geld: aanmelden kan nog steeds.

Pijnacker Noord Samen
Sinds enige tijd is er een groepje bewoners begonnen om de wijk leefbaarder te maken en activiteiten gaan organiseren. Dit om de bewoners weer met elkaar in contact te laten komen. Op zaterdag negenentwintig september wordt er een vossenjacht georganiseerd, zodat ook de jongeren elkaar kunnen vinden en elkaar leren kennen.

Waar
De aanvang van de vossenjacht is om half twee in de middag, het verzamelpunt is bij de vijver aan de Thorbeckelaan in Pijnacker Noord. Hier staat een partytent waar je je kan melden.
Aanmelden als deelnemer of als vos kan via email:  info@pijnackernoordsamen.nl. Bij regen is er een alternatief spelletjes programma in de partytent.

Ook worden er nog sponsors gevraagd voor drinken of gezonde snacks!