Aandacht voor schoon, heel en veilige bedrijventerreinen

Dinsdag 11 juni heeft de burgemeester het certificaat voor het Keurmerk Veilig Ondernemen overhandigd aan de voorzitters van alle bedrijvenparken: Ruyven, Heron, Oostambacht en de Boezem. Dit KVO certificaat is de vijfde en een mooi resultaat van de continue samenwerking van de ondernemers, politie, brandweer en de gemeente. Deze samenwerking borgt al tien jaar de aandacht voor schoon, heel en veilige bedrijventerreinen.

Cameraconvenanten
Naast het overhandigen van de KVO certificaten werden er ook cameraconvenanten ondertekend. De gemeente onderschrijft het doel van de camerabewaking om de veiligheid op de bedrijventerreinen vergroten. Omdat er camera’s in de openbare ruimte geplaatst worden, is het nodig om hier goede afspraken over te maken, deze zijn vastgelegd in de cameraconvenanten. Aankomend jaar zal er camerabewaking zijn op alle bedrijventerreinen.

Op de foto staan v.l.n.r. Sandra Haket (voorzitter bedrijvenpark de Boezem), Dennis Koenen (voorzitter bedrijvenpark Heron), burgemeester Francisca Ravestein, Hans van de Sande (voorzitter bedrijvenpark Oostambacht) en Gregory Foster (voorzitter bedrijvenpark Ruyven).