Aanmeldingen Mudmakers gaan keihard

Het lijkt nog ver weg, maar op 1 oktober vindt Mudmakers, het ouder-kind moddersportevenement van Pijnacker-Nootdorp plaats. Een dag vol met persoonlijke uitdagingen, spectaculaire hindernissen en vooral veel modderobstakels.

Team 4 Talent en Lions Club Pijnacker organiseren dit evenement dit jaar voor de vierde keer aan de Oudeweg 100 in Nootdorp bij Restaurant Buytenhout.

De ambitie van de organisatie is om het inschrijfbedrag zo laag mogelijk te houden zodat nog meer kinderen uit Pijnacker-Nootdorp deel kunnen nemen aan sport en cultuur via het Jeugdsport- en Cultuurfonds. Door de vele sponsoren is dit streven ook gehaald. De kosten voor deelname bedragen €7,50 per persoon en als je ook nog een te gek shirt wil als herinnering, dan betaal je €2,50 extra.

Mudmakers is een evenement dat staat voor plezier, teambuilding en veel modder. Offroad hardlopen met spectaculaire hindernissen waar iedereen zijn persoonlijke uitdaging in kon vinden. Een parcours met modderobstakels, hooibalen, monkey bar en uitdagende wateroversteken. Men hoeft geen getrainde sporter te zijn om te finishen. Deelnemers helpen elkaar en bovendien gaat het om de persoonlijke uitdaging.

Wil je Mudmakers steunen? Dat kan. Met een vrijwillige donatie van €10 – €15 of €17,50 op rekeningnummer NL46RABO0157678741 t.n.v Stichting Community Service Lions Club Nootdorp-Pijnacker help je de organisatie enorm.

Vrijwilligers
Het succes van een evenement als Mudmakers wordt mede gevormd door de belangeloze inzet van vrijwilligers. Robbie Dröge meldde aan de redactie van Pijnacker-Nootdorp.tv dat de organisatie nog ondersteuning van vrijwilligers zoekt. Dus, ben je 17 jaar of ouder en wil je graag meewerken? Stuur dan een e-mail naar Mudmakers.

Inschrijven voor Mudmakers kan, maar wacht dus niet te lang, voordat het te laat is…. Ga naar mudmakers.nl