Ackerswoude Najaarsfair op 10 november

Zaterdag 10 november is er van alles te doen in Ackerswoude voor jong en oud! Struin langs de marktkraampjes langs het Lint van Ackerswoude en bezoek het natuurlijke speeleiland! Langs het Lint van Ackerswoude staat op 10 november een variatie aan marktkramen. Hier is van alles te koop maar er is ook informatie over het aanbod aan scholen en sportverenigingen, een verwarmd terras en heerlijk frietjes, hamburgers en verse koffie.

Natuurlijk speeleiland
Aan het einde van het Lint van Ackerswoude ligt het natuurlijke speeleiland. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en mooie hutten bouwen. Tijdens de Ackerswoude Najaarsfair op 10 november zijn er verschillende activiteiten op en om het eiland voor jong en oud. Zo kan er in de ochtend en in de middag aan boogschieten worden gedaan
door de kinderen. Daarnaast zal in een van de tenten een doorlopend circus zijn. Of het nou Chinese bordjes zijn, diabolo of juist jongleren is. Tijdens deze workshop leren kinderen diverse circus trucs!

Start verkoop Landrijk 11
Voor wie graag in Ackerswoude komt wonen zijn er vanaf 10 november weer nieuwe woningen te koop! Kom tussen 11:00 en 13:00 uur langs in het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2 in Pijnacker voor meer informatie!

Met de trein door Ackerswoude
Vanaf het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2 kun je onder andere tijdens de Najaarsfair op het gezellige treintje van de Oranjevereniging stappen en een rondrit maken door de wijk.

Programma
11:00 uur start verkoop Landrijk 11 en start Najaarsfair
11:00 uur start rondritten met het treintje door het gebied en start kinderactiviteiten
13:00 uur einde start verkoop Landrijk 11
15:00 uur einde Najaarsfair

Kijk voor meer informatie op: www.ackerswoude.nl/najaarsfair