Actie Vriendenloterij voor RKDEO

De Nootdorpse voetbalvereniging RKDEO krijgt steun van de Vriendenloterij. Deze loterij geeft de Nootdorpse club de mogelijkheid om mee te doen aan de Nationale Belmaanden, om extra geld bij elkaar te krijgen voor alle extra kosten die het gevolg zijn van de brand tijdens de jaarwisseling. Weliswaar is de club goed verzekerd, maar er zijn allerlei kosten die niet onder die verzekering vallen.

Vanaf deze week kunnen leden van de voetbalclub op vier achtereenvolgende donderdagavonden een telefoontje verwachten van een van de mede-clubleden met het verzoek om mee te spelen in de Vriendenloterij. De helft van de prijs van de loten vloeit direct in de clubkas, dus dat kan aardig aantikken. Daarnaast keert de loterij een flink bedrag uit aan de zeven verenigingen die in de maand van de belactie de meeste loten hebben verkocht. De sponsorcommissie wil natuurlijk graag bij die zeven clubs terecht komen.

Om de actie tot een succes te maken zoekt de club nog mensen die mee willen werken om clubleden te bellen. Deze bellers spelen als beloning drie keer gratis mee.

Intussen gaan allerlei andere inzamelingsacties ten behoeve van RKDEO nog steeds door. De actie van Michel Baretta op de website sponsoractie.nl heeft inmiddels meer dan 9000 euro opgeleverd. Ook de statiegeldactie die is opgezet door de jongste jeugd van de voetbalclub levert geld op, hoewel dat met statiegeld natuurlijk niet zo hard gaat. Toch is ook hier al bijna 300 euro binnen. De statiegeldactie loopt nog de hele maand februari.