Activiteitenbox in plaats van vakantieweek

Helaas kan de Nootdorpse Vakantieweek dit jaar niet door gaan. Als alternatief is besloten om boxen met een activiteiten programma te verkopen Reserveer hier een box! De Stichting Nootdorpse Vakantieweek is bezig om een boekje te maken met een weekplanning, met voor elk dagdeel een activiteit. Die activiteiten variëren van koken, knutselen tot een speurtocht. Daar hoort een box bij waarin allerlei spulletjes komen die de kinderen voor de activiteiten kunnen gebruiken. De activiteitenbox is online te bestellen via deze website: https://www.nootdorpsevakantieweek.nl/bestel-een-nvw-thuispakket/

Dit pakket kan maandag 27 juli (wanneer de normale NVW gepland was) afgehaald worden.

Foto’s en filmpjes

Tijdens de Nootdorpse Vakantie Week kunnen kinderen foto’s en filmpjes insturen, die op een online platform gedeeld worden. Daar zijn ook leuke prijzen mee te winnen! De organisatie hoopt op deze manier kinderen een leuke week te kunnen bieden met nieuwe en verrassende activiteiten! De box is te bestellen tot zondag 5 juli.

Gezondheid boven alles

Alle evenementen zijn vanwege het corona-virus tot 1 september afgelast. Daar valt ook de NVW onder. De Stichting Nootdorpse Vakantieweek laat weten aan Pijnacker-Nootdorp TV het erg jammer te vinden dat de NVW niet kan doorgaan. “Wij hadden graag weer een onwijs leuke en gezellige week voor de Nootdorpse kinderen willen organiseren. Wij hebben ons echter te houden aan de regels en de maatregelen van de overheid. Een week organiseren met de 1.5m-maatregel en waar naast veel kinderen ook veel ouders en (oudere) leiding bij elkaar komen is helaas niet verantwoord. Een ieders gezondheid is het allerbelangrijkste!”

“Natuurlijk hopen we jullie allen bij de editie van 2021 weer te zien!”