Albert Heijn Ackershof ondergaat volledige metamorfose

De Albert Heijn in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker sluit maandag 10 juni om 18:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing.

Vergroot en nieuwe indeling
De winkel wordt flink vergroot en krijgt een gloednieuwe inrichting. In de vernieuwde supermarkt komt nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De feestelijke heropening vindt plaats op zaterdag 22 juni om 11:00 uur.

Prachtige kans om onze winkel te vergroten en te moderniseren
Het pand naast de Albert Heijn staat sinds de verhuizing van de Expert leeg. “Voor ons is dit een prachtige kans om onze winkel te vergroten en te moderniseren”, legt supermarktmanager Arthur van der Pot uit. Dankzij die extra meters erbij hebben klanten straks keuze uit een veel uitgebreider assortiment. Ook krijgt de winkel een grotere groente- en fruitafdeling en een ruimere broodafdeling.

Heropening
“De heropening gaan we zeer uitgebreid vieren. Dan doen we samen met lokale verenigingen en een school. Op zaterdag 22 juni zijn er op het Raadhuisplein de hele dag leuke activiteiten. Iedereen is van harte welkom!”

(Fotobijschrift: Het team van Albert Heijn-Ackershof, v.l.n.r. Arthur van der Pot, Dewanthy van Pinxteren en Joris Oostveen.)