Alles wat je wilt weten over maagverkleiningen

Op 6 september komt er een boek uit van Willeke van den Heuvel. Willeke heeft exact een half jaar geleden een maagverkleining ondergaan. Vele jaren geleden was dat al haar plan. Maar na veel zoeken en lezen op internet wist ze dat het allemaal nog niet zo goed doorontwikkeld was. Jaren later, na weer een gedegen onderzoek op internet en gesprekken met artsen is ze de stap toch gaan zetten.

Banaan of kiwi?

Feel good wilde graag in interview met haar, er zijn vast mensen die het ook overwegen.  Ze heeft ons opgezocht met haar crowdfunding en is het benodigde geld is bij elkaar gesprokkeld. Haar motivatie is, het belangrijk vinden dat ieder over de twee kanten van een operatie maag verkleining kan gaan lezen, de voor en tegens. Wat je na zo’n operatie verwachten?  Het veranderede leven begint dan pas. Wat betekend banaan of kiwi?  Nu is er een boek, door Willeke vlot geschreven, ze is nu een ervaring deskundige. Door haar boek te lezen krijg je meer inzichten !

Veel  kilo’s kwijt

Willeke, al behoorlijk veel  kilo’s kwijt maar zo voelt ze het vaak nog niet, haar verzoek was dan ook geen close up in beeld. Niet te dichtbij met de camera, dat doen we dan zeker. Belangrijk is dat haar verhaal naar buiten komt zodat vele die er mee worstelen een mooi boek kunnen kopen. En een klein plezier hupje maken net  als Willeke, als je niet meer naar de grote maten winkel moet om daar een jurkje te scoren, maar gewoon een confectie maatje.  Dat gunt ze iedereen. Maar toch is het zeker niet allemaal rozengeur, en die kant van het verhaal  heeft ze ook beschreven.

Alles wat je wilt weten over maagverkleiningen

Op 6 september komt er een boek uit van Willeke van de Gevel. Willeke heeft exact een half jaar geleden een maagverkleining ondergaan. Vele jaren geleden was dat al haar plan. Maar na veel zoeken en lezen op internet wist ze dat het allemaal nog niet zo goed doorontwikkeld was. Jaren later, na weer een gedegen onderzoek op internet en gesprekken met artsen is ze de stap toch gaan zetten.Banaan of kiwi?Feel good wilde graag in interview met haar, er zijn vast mensen die het ook overwegen. Ze heeft ons opgezocht met haar crowdfunding en is het benodigde geld is bij elkaar gesprokkeld. Haar motivatie is, het belangrijk vinden dat ieder over de twee kanten van een operatie maag verkleining kan gaan lezen, de voor en tegens. Wat je na zo’n operatie verwachten? Het veranderede leven begint dan pas. Wat betekend banaan of kiwi? Nu is er een boek, door Willeke vlot geschreven, ze is nu een ervaring deskundige. Door haar boek te lezen krijg je meer inzichten ! Veel kilo’s kwijtWilleke, al behoorlijk veel kilo’s kwijt maar zo voelt ze het vaak nog niet, haar verzoek was dan ook geen close up in beeld. Niet te dichtbij met de camera, dat doen we dan zeker. Belangrijk is dat haar verhaal naar buiten komt zodat vele die er mee worstelen een mooi boek kunnen kopen. En een klein plezier hupje maken net als Willeke, als je niet meer naar de grote maten winkel moet om daar een jurkje te scoren, maar gewoon een confectie maatje. Dat gunt ze iedereen. Maar toch is het zeker niet allemaal rozengeur, en die kant van het verhaal heeft ze ook beschreven.

Geplaatst door Pijnacker-Nootdorp.tv – Feel Good Radio op Dinsdag 4 september 2018