Alternatieve Geraniummarkt bij Repair Cafe

Op zaterdag 18 november 2017 organiseren de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp en de Bibliotheek Oostland weer de “Alternatieve Geraniummarkt“.

Kom zaterdag 18 november van 9.30 tot 12.00 uur naar deze markt in de Regenboogschool, Julianastraat 1 in Nootdorp. De uitdrukking ‘Achter de geraniums zitten’ betekent dat mensen niet (meer) meedoen aan de samenleving. Om dit te voorkomen is er deze markt. Organisaties uit Pijnacker-Nootdorp geven dan informatie over hoe mensen wel mee kunnen doen aan de samenleving. Dat is voor iedereen belangrijk.

Circus
Om 9.30 uur opent Circus Hannes en Co. de markt met een leuke circus act. In het speellokaal van de school kunnen kinderen tijdens de markt meedoen met een circus speelplaats om verschillende circus trucs te leren.

Repair Café
De markt wordt dit jaar georganiseerd samen met het Repair Café Nootdorp. Kom je daar voor een reparatie? Loop dan gelijk eens door naar de markt met activiteiten en informatie, zoals over vrijwilligerswerk, nieuwe media, rond komen met je inkomen, aanpassingen in je huis om zo lang mogelijk in je eigen buurt te blijven wonen en nog veel meer!

De toegang is gratis! De markt wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds1818.