Arrestatieteam valt woning aan het Zetveld in Nootdorp binnen

In een onderzoek naar handel in verdovende middelen trof de politie dinsdag 28 december 2021 een grote hoeveel harddrugs aan in een loods aan de Lagewaard in Koudekerk aan den Rijn. In totaal zijn vijf verdachten aangehouden. Een van de verdachten komt uit Nootdorp.

Speurhonden
Deze verdachte werd maandagochtend 10 januari in een woning aan het Zetveld in Nootdorp aangehouden. De deur van de woning zou eruit geramd zijn en de verdachte zou in zijn onderbroek en met blinddoek op afgevoerd zijn. Speurhonden hebben de woning doorzocht.

Ondermijning
Samen met lokale, regionale en internationale partners draagt de politie bij aan de bestrijding van ondermijning. Er wordt onderzoek gedaan naar criminele activiteiten en personen die daarbij betrokken zijn.

Meldingen
Meldingen en tips van burgers zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Die informatie kan de start van een onderzoek zijn, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak kan worden opgelost. Regelmatig worden verdachten aangehouden opgerold dankzij meldingen van alerte burgers. Heb je vermoedens dat iets niet klopt bij jou in de buurt? Of concrete signalen die wijzen op criminaliteit? Meld ze bij de politie via 0900 – 8844. Liever anoniem melden? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, bel dan 0800 – 7000.