Augustus weer Kermisweek in Nootdorp

Van zeven tot twaalf augustus is het weer kermisweek of wel feestweek in Nootdorp. Traditiegetrouw staat de kermis weer bij de Dobbeplas evenals de feesttent van Partycentrum Het Witte Paard. Op woensdag en donderdag duurt het feest tot twaalf uur in de nacht, Vrijdag en zaterdag eindigt het feest om één uur in de nacht.

Programma feestweek

Er is veel te beleven in de feestweek in Nootdorp. Er zijn diverse activiteiten gepland zowel bij de Dobbeplas als op diverse locaties in het dorp zelf. Naast de kermis is er ook weer een boordevol programma samengesteld door het organiserende comité in samenwerking met diverse partijen en de gemeente Pijnacker – Nootdorp om er een geslaagde week van te maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn o.a. de wielerronde, een ponybrunch en kortebaandraverij, het zomerterras bij de Parade en een wedstrijd kanovaren.

Artiesten en vuurwerk

Dit jaar zijn er weer diverse artiesten die optreden: Band Vangrail, Dj’s de Buren van Armin en feest, party en coverband The Raspers. Op zaterdag is er ook weer een mooi vuurwerk spektakel, om half elf in de avond. En op zondag wordt de kermisweek weer traditiegetrouw afgesloten met de familiedag bij de Dobbeplas met kermis en activiteiten bij de feesttent.

De Oranjevereniging en alle organisatoren wensen u een heel gezellige en vooral ook zonnige kermisweek toe!

Voor het complete overzicht kunt u kijken op:

http://www.oranjeverenigingnootdorp.nl/kermisweek