Benefietdiner De Klimmende Règâhs brengt 13.500 euro op

Tijdens het benefietdiner ‘Dinner with love’ in het Witte Paard in Nootdorp, is door De Klimmende Règâhs 13.500 euro voor het goede doel opgehaald. De hoogste opbrengst sinds de start van dit jaarlijkse evenement in 2017. De fietsende en wandelende vriendengroep uit de regio Den Haag, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Pijnacker-Nootdorp, zet zich elk jaar in voor de strijd tegen kanker. Dit jaar doen de Règâhs weer mee aan Alpe d’HuZes en fietst een vijftal Règâhs een 1200 kilometer lange tocht vanuit Italië naar de finish op de Alpe d’Huez.

Witte Paard
In Event- en Partycentrum het Witte Paard kregen 240 enthousiaste gasten voor hun sponsorbijdrage een voortreffelijk viergangendiner inclusief wijnarrangement voorgeschoteld. Dit alles voorbereid en klaar gemaakt door de chef-kok van het Witte Paard met vrijwilligers uit de vrienden- en familiekring van de Règâhs. De verschillende gangen werden uitgeserveerd door de enthousiaste Règâhs, die de hele avond de gasten op en top verzorgden.
Het diner werd afgesloten met een kleurrijk en grandioos dessertbuffet. Alles mede mogelijk gemaakt door sponsoring van verschillende lokale, regionale en zelfs landelijke bedrijven.

De avond werd muzikaal opgeluisterd door indrukwekkende optredens van de muzikale talenten van de Mondriaan onderwijsgroep en de lokale coverband Skip the dishes. Daarnaast gingen de gasten op de gevoelige plaat van fotograaf Estherfotografeert.nl met een prachtig houten beeldwerk dat bestond uit de letters ‘love’. Speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door De Resolutie in Rijswijk. De foto’s werden direct afgedrukt, waardoor de gasten nog tijdens het diner een mooi aandenken aan deze unieke avond ontvingen.

Goede doelen
De opbrengst gaat dit jaar naar twee goede doelen: Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) in Den Haag. Kinderarts Fréderique Hofstede en medisch manager van het JKZ legde de gasten uit dat kinderen niet in een ziekenhuis horen. Met onder andere de donatie van De Klimmende Règâhs kan het JKZ een kind in een vertrouwde omgeving behandelen, met als doel een kind een zo normaal mogelijk leven laten leiden terwijl het ziek is.

Party 4 april
Het volgende feest waarvan de opbrengst ook naar de goede doelen gaat is op 4 april. Ook in Het Witte Paard in Nootdorp. Kaarten à 35 euro voor het feest met de artiesten Jeroen van der Boom en Frans Duijts en de DJ’s Eric Benjamin en Rick Romijn van Die Verrückte Stunde zijn verkrijgbaar via de website www.dkronline.nl. Feesten en ook nog het goede doel steunen, wie wil dat nou niet?

Alle informatie hierover en de foto’s en films van de evenementen van de Règâhs zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs: Facebook.com/De-Klimmende-Règâhs.