Bestrating in Heesterbuurt wordt volgende week hervat

Aannemer Heijmans, die al eerder werkzaamheden in Pijnacker-Nootdorp heeft uitgevoerd, heeft van de gemeente de opdracht verkregen om de werkzaamheden in de Heesterbuurt in Pijnacker-Noord af te maken. Die liggen al weken stil door het faillissement van aannemer Verhoef. Vanaf volgende week wordt het bestratingswerk afgemaakt. Heijmans begint in de Ribeslaan en doet daarna de zuidkant van de Gioudenregensingel, het speellint, een stuk trottoir langs de Meidoornlaan en het opgebroken deel van de Meidoornlaan. Het is de bedoeling dat alle bestratingswerkzaamheden voor de schoolvakantie klaar zijn.

De opdracht aan Heijmans is verleend op basis van de bestaande mantelovereenkomst die de gemeente heeft met verschillende aannemers voor opdrachten in Pijnacker Noord.

Het college van B & W heeft de bewoners woensdag geïnformeerd over het voortzetten van de werkzaamheden. In de brief bedankt het college de bewoners en winkeliers in de Heesterbuurt voor hun geduld en het getoonde begrip voor de situatie.