Bierbrouwerij Eigenwijs uit Pijnacker zoekt dringend nieuw pand

Brouwerij Eigenwijs uit Pijnacker is al jaren een succesvolle lokale bierbrouwer die 100 procent biologische biertjes maakt. Ze zijn gevestigd op de Coba Ritsemastraat in Pijnacker. Hier worden de bekende lokale biertjes ‘het Eigenwijs Blond’ en ‘Eigenwijs Zwart’ gebrouwen. De biertjes zijn, zoals de liefhebbers wel weten, te koop bij slijterij De Helm aan de Kerkweg.

Huurprijs wordt te duur
De brouwerij van Gian Hesselt van Dinter en Paul Janssen kampt op dit moment wel met een probleem. De huur van hun pand is opgezegd. Ze zoeken nu dus naar een nieuwe locatie. Maar het mag niet te duur zijn, want het biertje moet ook betaalbaar blijven. Bier moet na het brouwen een paar weken in een klimaatkast staan en daar moet je de ruimte voor hebben.

Wie heeft 16m2 ruimte beschikbaar?
De eigenaren van de slijterij doen een oproep aan iedereen in Pijnacker: “Om ons heerlijke bier te kunnen blijven brouwen voor Pijnacker zijn wij op zoek naar een vrije ruimte van minimaal 16m2 met een beetje stroom, water en een afvoerputje. De huurprijs wordt doorberekend, dus wil je ons bier betaalbaar houden, vraag dan niet te veel. Wie o wie heeft nog een hoekje over voor ons?”