Boetiek Snoopy al meer dan 30 jaar in Pijnacker

Boetiek Snoopy bestaat al meer dan 30 jaar in Pijnacker en is op verschillende locaties gevestigd geweest.

Snoopy gevestigd in de “stal” van de boerderij op Kerkweg 72A
De afgelopen 28 jaar is Snoopy gevestigd in de “stal” van de boerderij op Kerkweg 72A. Vanaf september 2006 runt Ria Ammerlaan de tweedehands winkel samen met Patricia, Lien en Ineke. We doen ons best om de winkel zo overzichtelijk mogelijk in te richten op soort en maat kleding. De winkel is verdeeld in babykleding tot en met maat 86, meisjes- en jongenskleding vanaf maat 92 tot en met juniormaat L/XL.

Werkt als volgt
Het principe werkt als volgt: we nemen alleen goed verkoopbare kleding in (zie voorwaarden) beoordelen en prijzen het. Kleding die verkocht is wordt op 50/50 basis aan u uitbetaald. Niet verkochte kleding gaat naar één van onze goede doelen in Polen of Gambia.

Kleding verdient bij Snoopy een tweede kans
Waarom tweedehands kleding?Vaak is kleding nog in prima staat en zonde om zomaar “weg te gooien”. Kinderen groeien snel en hebben elke keer nieuwe kleding nodig. Waarom dan duur kopen als het ook goedkoop kan?

Boetiek Snoopy :bijdragen aan een beter milieu
Ook wil Boetiek Snoopy bijdragen aan een beter milieu. Er wordt ontzettend veel kleding geproduceerd en vaak weer vernietigd wat veel schade voor de aarde betekent.

Het assortiment
Snoopy verkoopt kinderkleding vanaf maat 74 tot juniormaten S, M en L. Tevens nemen we sportkleding zoals voetbaltenues, voetbal- en sportschoenen, judopakken, wintersportkleding, balletkleding, paardrijkleding en verenigingstenues in. Deze kleding is ook altijd welkom ongeacht het seizoen. Ook heeft Snoopy het gehele jaar door verkleedkleding en galakleding. Dit is eventueel te huur. In geringe mate verkopen we ook fietsstoeltjes, slaapzakken, zwembandjes, babydraagzakken en stoelverhogers voor in de auto.

Skikleding
Wij hebben een ruime keuze aan skikleding in alle maten en leuke kleuren. Tevens verkopen we thermo-kleding, ski-pully’s, snowboots in alle maten en ski-sokken.

Huur en verkoop- feest en galakleding
Voor de feestdagen of kerstgala op school verkopen en verhuren wij feestjurken. Jongens- en heren kunnen bij ons terecht voor colberts, kostuums en witte overhemden. Ook deze zijn te huur.