Buurt AED voor van Houtenlaan, 2641 Pijnacker

Hoe sneller een AED wordt ingezet bij een hartstilstand in de buurt van de van Houtenlaan, hoe groter de kans op overleven. Elke seconde telt. Check hier hoeveel AED’s er in jouw buurt zijn. Er is er één in de Troelstralaan maar dat is voor de diepere put gewoonweg te ver. De uithoek van het Noorden ligt nu een maal nog lager.

Hoge brug Thorbeckelaan
We moeten eerst bij de Thorbeckelaan een hoge brug op en bij de Troelstralaan weer een trap af. Je moet wel een sportieve krachtige vent zijn zoals de initiatief nemer Martin Staak hij is het zelf gaan testen.

Een AED in je buurt
In Noord wonen vele ouderen die hun gezin daar hebben weten groot te brengen en gehandicapte in een Hat –eenheid, dus is dat bijna niet te doen. Dat gaat voor problemen zorgen. Een AED in je buurt is onmisbaar om levens te redden.

Doe mee
Nu is er een actie gestart door Martin Haak uit de van Houtenlaan, een mooie mogelijkheid er een in onze buurt te krijgen. Zamel daarom in 30 dagen het bedrag in voor een AED + buitenkast. Ga samen met je buren voor een veiligere buurt! Doe direct mee en betaal via ideaal  jouw bijdrage, je woont erook! Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken zorgt voor de grootste overlevingskans.

Waarom een AED
Een AED is een apparaat dat door een schok kan zorgen dat iemand een hartstilstand overleeft. Per jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Hartstilstanden buiten het ziekenhuis vinden vooral in en rond het huis plaats.

Veel te weinig AED’s
Gek genoeg hangen in woonwijken veel te weinig AED’s die dag en nacht bereikbaar zijn. De ambulance is er vaak niet op tijd voor een goede overlevingskans. De Hartstichting raadt elke buurt daarom aan om buiten een AED op te hangen. Met BuurtAED heb je dat zo voor elkaar!

 Over de AED
Het BuurtAED-pakket van de Hartstichting & Philips is zorgvuldig samengesteld speciaal voor buurten in Nederland. Het bestaat uit een AED + buitenkast met korting en 5 jaar service en onderhoud. Zodra het actiebedrag is behaald, stuurt de hartstichting  de AED + buitenkast naar je op. Om te zorgen dat hij gevonden wordt bij een hartstilstand in de buurt, meld je hem aan bij het reanimatie oproepsysteem. Zo kan jouw AED levens redden!

Bijdrage klik hier

https://www.buurtaed.nl/project/buurtaed-voor-van-houtenlaan-2641-pijnacker