Buurtknip initiatief door meiden Meidenwerk

Op zaterdag 9 februari organiseren een groep meiden bij het Meidenwerk in Pijnacker een ‘Meiden Valentijns middag’. Bij een club meiden ontstond het idee om cadeautjes te kopen en geven aan de zieke kinderen in het Juliana ziekenhuis in Den Haag. Vanuit de Buurtknip kreeg dit mooie initiatief een bijdrage en daar werd het idee van de Meiden Valentijns middag een feit.

Wat kan men verwachten van deze middag vol met super leuke activiteiten voor meiden uit Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw? Onder andere mozaïeken, bloemschikken, sieraden maken, daarnaast is er een beautyhoek met henna en kunnen er cakejes worden versierd. Naast de activiteiten is er ook gedacht aan hapjes en drankjes. Voor €2,00 koop je een heerlijk broodje falafel en voor €0,50 een pannenkoek. Alle meiden in de leeftijd tussen 12 en 18 jaar, hun moeders en oma’s zijn ook van harte welkom. Door een strippenkaart van €5,00 te kopen draag je bij zodat de
meiden van de opbrengst cadeautjes kunnen kopen voor de kinderen in het Juliana Ziekenhuis.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door: AH Ackershof, Etos, Norberts bloemkunst & meer, kantoorboekhandel Van Atten, Bloeind.nl, Kera Bijoux en de Buurtknip, een iniftiatief vanuit de Gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Lijkt het je leuk om te komen, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: linagharabli@stjjmh.nl
Waar: Locatie: De Schakelaar Meester Doctor van Den Helmlaan 57 Pijnacker
Wanneer: 9 februari
Tijdstip: 13:00 tot 16:00 uur

———————————————————————————————————————————