Cantando Pijnacker is weer begonnen!

Helaas dit jaar geen Verbeelding in Pijnacker-Nootdorp, dé gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden in de cultuursector. Wij hebben voor u de oplossing! Zaterdag 26 september houdt het Oratoriumkoor Cantando Pijnacker van 14.00 – 15.00 uur een open repetitie.

Nieuwe oefenlocatie
Je bent van harte welkom op onze nieuwe oefenlocatie: de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker. Oratoriumkoor Cantando is bijzonder blij dat zij in deze instabiele tijd als koor weer kunnen zingen. “We houden voldoende afstand van elkaar tijdens het oefenen en het belangrijkste: de ruimte wordt uitermate goed geventileerd. Begin 2020 is er een nieuw ventilatie systeem geïnstalleerd die de lucht direct naar buiten afvoert. Ideaal voor ons als koor.”

Proberen of samen zingen iets voor jou is?
Wil je het eens een uurtje proberen? Even proberen of samen zingen iets voor je is? Zij begroeten je graag zaterdag de 26e om 14.00 uur. Oratoriumkoor Cantando stelt het op prijs stellen als je je van te voren aanmeldt (oratoriumkoorcantando@gmail.com) zodat zij met de indeling rekening kunnen houden.

Tot zaterdag de 26e!