CDA houdt thema-avonden vooruitlopend op verkiezingen

Het CDA in Pijnacker-Nootdorp is begonnen met een serie thema-avonden, waarin inwoners de gelegenheid krijgen om hun mening te geven over wat er in de komende vier jaar in de gemeente nodig is. De partij richt zich daarbij niet alleen op de eigen kiezers, maar op alle inwoners van de gemeente, ongeacht hun politieke voorkeur. De eerste openbare bijeenkomst is op 31 mei. Dan gaat het over ‘familie en gezin’.

De thema-avonden zijn bedoeld om input te krijgen voor het verkiezingsprogramma, dat de partij in de komende maanden wil schrijven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart volgend jaar.

De thema-avond op 31 mei wordt gehouden vanaf acht uur ’s avonds in centrum Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker. Om half acht staat de koffie al klaar. Een week later is er een thema-avond over ‘eerlijke lokale economie’. Die avond wordt gehouden in het bedrijf Ammerlaan aan de Nootdorpseweg 15 in Pijnacker. Ook die bijeenkomst begint om acht uur ’s avonds.

Wie mee wil praten kan zich melden via een mailtje aan Bob van der Deijl. Alle informatie over de thema-avonden is ook te vinden op de website van het CDA in Pijnacker.