CulturA & Zo in Nootdorp is weer open

Theater CulturA & Zo in de Dorpsstraat in Nootdorp heeft haar deuren weer geopend. Er staan veel nieuwe voorstellingen in de ticketverkoop. Er mogen vanaf 1 juli 40 mensen in de zaal en die bezoekers zitten erbij alsof ze Vips zijn.

Vipbehandeling

Bezoekers zitten op kleurige tweezitsbankjes, voorzien van een (gekoeld) drankje op het tafeltje ervoor. Op die manier is het mogelijk om als VIP op gepaste afstand te genieten van een film, een kindervoorstelling, een lezing of professionele verhalenvertellers.

Zomerverhalen en meer

Vooruitlopend op het nieuwe theaterseizoen heeft CulturA & Zo alvast hele leuke voorstellingen kunnen vastleggen. Allemaal voor en door inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Zo komt Nelleke de Wit voor de allerkleinsten een poppenkastvoorstelling spelen en vertellen Arjen Ubels en Joke Kuijpers op 28 juni om 14.00 uur alles over het oude Ierland. Op 1 juli vertellen Saskia den Broeder en Hermine van Helden Zomerverhalen aan kinderen ouder dan zes jaar.

Krachtplaatsen

Er is meer! Heel bijzonder is de lezing op 5 juli om 14.00 uur door Michiel Koek. Hij vertelt alles over Leylijnen en krachtplaatsen. Op woensdag 8 juli komt Oma Thea voorlezen. Thea Bijmolen woont sinds een jaar of vijf in Pijnacker-Nootdorp en trok gelijk aan de bel toen de oproep verscheen om je kunsten te vertonen in CulturA & Zo.

Pak je podium!

Wil jij ook eens optreden in CulturA & Zo? Stuur dan een email naar jvveen@sbjsamensterk.nl (Jacqueline van Veen)