Cursus Vissen in Haags water

In grachten, slootjes en beken in en rond Den Haag leeft meer dan je zo op het eerste zicht ziet. Ontdek en leer je wat daar gewoonlijk verborgen is en doe mee met deze nieuwe KNNV cursus, bestaande uit twee keer een presentatie over dieren in het water en vier bijbehorende schepacties om te kijken wat er leeft in onze wateren.

De start is op zaterdag 20 april van 14-16 uur met een les over zoetwatervissen. Daarna volgen schepacties in de avond van 25 april, 2 mei en 9 mei, steeds van 19.30-20.30 uur, op verschillende locaties. Op zaterdag 11 mei van 10-12 uur volgt dan een les over kleine waterdieren met aansluitend van 13-15 uur scheppen en kijken.

Kosten
De lessen worden gehouden in het Milieu Educatie Centrum Zuiderpark, Anna Polakweg 7, Den Haag. Deelname voor KNNV leden € 25,- Niet leden € 50,- met als cadeau het lidmaatschap voor een jaar van onze vereniging. Deze cursus wordt o.a. gegeven door diverse leden van de studiegroep Vissen van de KNNV afdeling Delfland. Kijk voor meer info op www.knnv.nl