Dankzij jouw inzet ben ik geen digibeet!

de Bibliotheek Oostland zoekt 2 enthousiaste vrijwilligers voor de vestiging Pijnacker die hun kennis over de PC graag willen overdragen aan anderen die daar weinig of geen ervaring mee hebben.

Klik & Tik
De cursus Klik & Tik biedt cursisten de mogelijkheid om hun computervaardigheden (verder) te ontwikkelen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Elke week vindt er een les plaats waar de cursisten in hun eigen tempo aan hun vaardigheden werken. De bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de deelnemers de beginselen van het computergebruik bij te brengen. Voor deze activiteit op de vrijdagmiddag van 13:00 uur – 16:00 uur zijn in de vestiging Pijnacker twee vacatures. Heb je affiniteit met computers, ben je geduldig en weet je gezelligheid te creëren dan zijn we op zoek naar jou!

Meer informatie
Meer informatie opvragen en aanmelden kan bij Kimberly Steenbergen van de Bibliotheek Oostland via k.steenbergen@bibliotheekoostland.nl of 06-45 68 45 90