Jeroen den Harder komt met gedichtenbundel

Op 25 januari van 14.00 – 16.00 uur is er in Ontmoet! in Bergschenhoek een poëziemiddag op de Gedichtendag, tegelijkertijd is de start van de landelijke Poëzieweek. Vier Oostlandse dichters dragen voor uit eigen werk. De optredens tijdens deze middag worden omlijst door muziek van een aantal singer-songwriters.

 

Hans Cieremans uit Bleiswijk is tegenwoordig vooral bekend met zijn bundel ‘Vergeet-me-nietjes’: herkenbare gedichten voor iedereen die te maken heeft met dementie en zorg.

 

Cora van der Lee is een dichter uit Bergschenhoek, ze schreef met verschillende dichters uit Lansingerland mee aan de gedichtenbundel ‘Eindeloos’ met gedichten over gemis, troost, verdriet en herinnering.

 

In de Poëzieweek verschijnt er een nieuwe bundel over ‘leven’.

Jeroen den Harder komt uit Pijnacker. Jeroen presenteert deze middag zijn nieuwe bundel: ‘Alles op z´n plek’, hiervoor schreef hij 100 gedichten.

 

Arie van Driel uit Berkel en Rodenrijs heeft een bijdrage geleverd aan de in januari verschijnende bundel ‘Blijf, Lief’. Arie is oorspronkelijk schrijver van waargebeurde verhalen, een roman en een verhalenbundel. Hij manifesteert zich de laatste tijd ook als dichter: hij schreef ook al een aantal gedichten voor een te verschijnen bundel ‘Oppa – en andere gedichten’.

 

Plaats: Ontmoet! in gebouw De Stander, Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek

Toegang: gratis

foto Jeroen – Fotograaf Lia van Halderen