Dichter bij CulturA

Op zondag 9 augustus is de Nootdorpse vestiging van Bibliotheek Oostland het decor voor een interessante ontmoeting tussen bekende en onbekende dichters en een optreden van De Troubadours. In CulturA & Zo verzorgen de dichters en muzikanten tussen 14.00 uur en 16.00 uur een uniek programma.

Diverse dichtvormen en muzikale omlijsting
Daarin komen diverse vormen van de dichtkunst aan bod. De Troubadours verzorgen de muzikale omlijsting. Met voordrachten van lokale dichters: Arie van Driel (Oppa en andere gedichten), Gerard van de Schootbrugge, Cora van der Lee, Rianne Sie en Jeroen den Harder.

De Troubadours
Dit muzikale duo, bestaande uit Frans Lodewijk en Marcus Mulder, speelt al 11 jaar samen. Kenmerkend voor hun optreden is de wijze waarop zij tekst en muziek presenteren en je laten genieten van mooie en indringende Nederlandstalige luisterliederen met een verhaal. Het repertoire bestaat uit door Frans zelfgeschreven muziek op teksten van diverse dichters en bestaande Nederlandse muziekstukken.

Kaartjes voor een plaatsje in de theaterzaal kosten 5 euro (inclusief drankje) en zijn verkrijgbaar via de website van CulturA & Zo.