Diner bij de boer.

Restaurant La Tasca organiseert, op zondag 2 juni, in samenwerking met Hoeve Biesland het ‘Diner bij de boer’. Dat betekent culinair genieten op hoog niveau, in de stallen van Hoeve Biesland. Gewoon tussen de koeien.

gastronomisch vijfgangendiner inclusief wijnarrangement
Tijdens het diner neemt u plaats aan de prachtig gedekte tafel in de stal van Hoeve Biesland en serveert het team van La Tasca samen met Hoeve Biesland een gastronomisch vijfgangendiner inclusief wijnarrangement. La Tasca maakt hierbij gebruik van de biologische producten van Hoeve Biesland. De slager van Hoeve Biesland levert het vlees, bakker Jan Bronswijk maakt speciaal voor dit diner een aantal bijzondere broodcreaties en groenteboerin Linda Duijndam levert de groenten en kaas van de boerderij.

Aanvang en kosten
U wordt om 14:00 uur met een feestelijk glas bubbels verwelkomd op Hoeve Biesland, waarna u wordt rondgeleid op de hoeve om kennis te maken met deze bijzondere boerderij net buiten Delft. Het arrangement bestaat uit twee amuses, een vijfgangendiner met bijbehorend wijnarrangement. Marens Krol, sommelier van La Tasca, heeft een aantal zeer speciale wijnen uitgezocht. De kosten zijn 110 euro per persoon. Wilt u dit bijzondere evenement meebeleven? Koop dan een kaartje op www.latasca.nl