Diverse afgelastingen in verband met Corona virus

Diverse evenementen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp gaan niet door in verband met het Corona virus. De organisatoren willen geen enkel risico nemen en zijn het met de overheid eens dat een verdere verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk beperkt moet worden.

Afgelastingen onder andere bij De Trucker en Bibliotheek Oostland
De avond bij De Trucker in het kader van de bundel “2020, 75 jaar vrijheid” van Oostland Literair, welke afgelopen woensdag werd gepresenteerd in het Gemeentekantoor Lansingerland, zou deze avond nogmaals gepresenteerd worden bij De Trucker. Deze avond is uitgesteld tot de overheid de maatregelen verlaagd, dan terug draait. Bibliotheek Oostland heeft naar aanleiding van het nieuws rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland ook maatregelen genomen. De vestigingen van Bibliotheek Oostland in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp, waaronder ook theater CulturA & Zo, blijven open. Wel zullen een aantal activiteiten/voorstellingen geannuleerd worden.

Vraag na voor je gaat
Ook voor verenigingen en andere (culturele) evenementen zullen er maatregelen worden genomen of afgelastingen zijn. Informeer voor je er naar toe gaat of het doorgaat!