Dorpspolitiek VVD haalt Fennema en Bolkestein naar Pijnacker

Meindert Fennema en Martijn Bolkestein
De VVD Pijnacker-Nootdorp heeft beide auteurs bereid gevonden over hun boek te komen praten, op woensdagavond 16 januari. Na afloop is er tijd voor discussie en kunnen belangstellenden natuurlijk ook een exemplaar van het boek kopen en laten signeren!

De lokale politicus lijkt minder bereikbaar
Er is minder saamhorigheid en de lokale politicus lijkt minder bereikbaar te zijn voor de burger. De lokale partijen krijgen  wel veel stemmen en toch leveren zij geen burgemeester. Wat is het toekomst beeld van de lokale politiek?  Waar moeten gemeenteraden meer ondersteuning krijgen? Moeten wij niet toe naar een gekozen burgemeester?

‘Dorpspolitiek: waar is het lokale gezag?’
In februari 2018 verscheen bij uitgeverij Prometheus het boek ‘Dorpspolitiek: waar is het lokale gezag?’ De twee auteurs, emeritus hoogleraar politieke theorie aan de Universiteit van Amsterdam en oud-fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad van Bloemendaal Meindert Fennema, en Martijn Bolkestein, ex-financieel manager bij Shell en oud-fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad van Bloemendaal vertellen in dit boek over de intriges en het gekrakeel in de gemeenteraad.

Locatie: Kantoorboekhandel Van Atten , Emmapark 110, 2641 EN Pijnacker
Inloop vanaf 19.30 uur