Eet je zelf gezond met Juglen Zwaan

Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing ga je kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op je gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Juglen gaat hier deze avond dieper op in. Hij deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze avond is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren.

Juglen Zwaan schrijft boeken en is bekend van het platform ahealtylife.nl. Zijn nieuwste boek heet: Eet jezelf gezond: De heilzame aspecten van voeding. Daarin combineert hij moderne wetenschap met eeuwen oude kennis.

Vooraf wordt er een gezonde vegetarische en vooral lekkere maaltijd geserveerd voor € 35,- inclusief toegang tot de lezing.

Datum: woensdag 23 mei 2018. Tijd: 20.00 uur. Prijs: € 15,-. Prijs incl. maaltijd: € 35,-. Kaarten: www.ophodenpijl.nl

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). Ze beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.