Een eigen bedrijf starten vanuit de bijstand

U heeft een bijstandsuitkering en u wilt een eigen bedrijf starten of als zzp-er aan de slag? Het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) kan u daarbij ondersteunen.

Het RBZ, onderdeel van gemeente Rotterdam, is gespecialiseerd in ondersteuning van zelfstandigen. Het RBZ werkt voor de meeste gemeenten in de regio Rotterdam, waaronder ook Pijnacker-Nootdorp.

Weet u nog niet precies hoe u een eigen bedrijf kunt starten of als zzp-er aan de slag kunt gaan? Als u aan de juiste voorwaarden voldoet, kan RBZ u een traject aanbieden om u voor te bereiden op een mogelijke start als ondernemer. Heeft u als uitkeringsgerechtigde al een ondernemingsplan gemaakt, dan kan RBZ u daarbij ook adviseren.

 

Kom naar onze informatiebijeenkomst

Heeft u interesse? Meld u dan aan voor een van onze informatiebijeenkomsten op de donderdagmiddag bij ‘WerkLoont’ op de locatie Delfshaven (Heiman Dullaertplein) in Rotterdam. Op deze bijeenkomst krijgt u alle informatie over de ondersteuning die RBZ u kan bieden. U kunt hier ook uw vragen stellen. U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het contactformulier in te vullen op de website www.rotterdam.nl

RBZ nodigt u dan zo snel mogelijk uit voor de volgende bijeenkomst.

Let op! U moet uw klantmanager van de gemeente op de hoogte stellen van uw aanmelding! Uw klantmanager kan u ook meer informatie verschaffen over het RBZ en de mogelijkheden om te starten als ondernemer.