Extra Speciale Koffiemiddag in centrum Buurt & Zo

In het multifunctionele centrum Buurt & Zo is er elke dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur een ‘Speciale Koffiemiddag’. Voortaan is de eerste dinsdagmiddag van de maand een Extra Speciale Koffiemiddag met een activiteit. Op dinsdag 2 mei kan iedereen binnenlopen om een kopje koffie mee te drinken, een praatje te maken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Deze keer kan iedereen meedoen aan verschillende spelletjes, beschikbaar gesteld door Speel-o-theek Harlekino. Het zijn nieuwe onbekendere spellen, met grappige namen als: Cirkis, Blokus of Qwirkle. Maar er is ook Pim Pam Pet of Doolhof. De spelletjes worden gespeeld in tweetallen of in kleine groepjes. Er is voor iedereen wel iets leuks om te spelen. Met mooi weer zijn er ook spelletjes om buiten te spelen: jeu de boules of kegelen, ringwerpen enzovoort.

Buurt & Zo is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker, ook bereikbaar via de ingang van de bibliotheek aan de Julianalaan 47. Deze spelletjesmiddag wordt georganiseerd door DOEL Pijnacker-Nootdorp samen met Bibliotheek Oostland. De middag is gratis toegankelijk voor iedereen die mee wil doen.