familievoorstelling van kinderpopster Dirk Scheele

Op zondag 21 januari speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn muzikale familievoorstelling Huis-, tuin- en keukenavonturen (2+) in Theater CulturA in Nootdorp.
Dirk Scheele, bekend van zijn mateloos populaire YouTube-kanaal, zijn tv-programma op Nickelodeon en zijn drukbezochte theatershows, brengt hiermee de theaterversie van zijn YouTube-hit op de planken.

Huis-, tuin- en keukenavonturen
De absolute hit op het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is de reeks Huis-, tuin- en keukenavonturen. Met vrolijke liedjes neemt Dirk de kinderen mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al ruim 20 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders.
Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Praktische informatie
Datum: zondag 21 januari
Tijd: 14:00 & 16:00
Theater: Theater CulturA Nootdorp
Tickets: www.theatercultura.nl