Feestavond De Klimmende Règâhs brengt 23.000 euro op

Afgelopen zaterdag was de grote feestavond van De Klimmende Règâhs in het Witte Paard in Nootdorp. Meer dan 500 gasten genoten van optredens van onder andere Gerard Joling, Vincenzo en Jeroen van der Boom en brachten meer dan 23.000 euro bij elkaar. Het bedrag gaat rechtstreeks naar de goede doelen Alpe d’HuZes en Neurofibromatose Vereniging Nederland.

Na de spinningmarathon in januari waar 7.500 euro werd opgehaald en het benefietdiner in februari waar ruim 10.000 euro werd opgehaald, was de feestavond dus dé grote klapper voor De Klimmende Règâhs en de goede doelen.

De vele enthousiaste gasten waren naar het Witte Paard gekomen voor het inmiddels traditionele feest van De Klimmende Règâhs. De fietsende en wandelende vriendengroep uit de regio Den Haag, Delft en Pijnacker-Nootdorp, was het gelukt om bekende artiesten naar Nootdorp te halen. De verwachtingen waren vooraf hooggespannen en die werden meer dan waargemaakt. Naast Gerard Joling, Vincenzo en Jeroen van der Boom verzorgde good old Henny Huisman een veiling voor het goede doel. Daarbij gingen kaartjes van de hand voor The Lion King tot een geheel verzorgde vakantie naar Egypte. Alles door verschillende bedrijven belangeloos voor het goede doel beschikbaar gesteld. De feestavond werd afgesloten met de muziek van Rick Romijn van Die Verrücte Stunde en van de Haagse legende DJ Eric Benjamin.

Opnieuw een meer dan geslaagde activiteit van De Klimmende Règâhs voor Alpe d’HuZes en Neurofibromatose Vereniging Nederland. Op 19 mei wacht een nieuwe activiteit en dan wordt er sportief gedaan. Samen met De Viergang wordt een wandel- en toertocht georganiseerd. Opbrengst wederom voor de goede doelen. Aanmelden kan op www.dkronline.nl.

Op 30 mei fietsen de Règâhs een 1200 kilometer lange tocht van Den Haag naar Alpe d’Huez en doen ze op 6 juni mee aan Alpe d’huZes. Alle foto’s, films en verdere informatie zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs: www.facebook.com/De-Klimmende-Règâhs.