Feestelijke opening Blokker Korte Baan in Nootdorp

Zaterdag 1 juni zal de nieuwe winkel van Blokker openen aan de Korte Baan in Nootdorp. Klanten worden verblijd met een speciaal openingsfeestje waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Ook zijn er openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen, dat bevestigt bedrijfsleider Wesley van Marijn aan Feel Good Radio.

Groter assortiment
De winkel aan de Korte Baan vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten voortaan bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.

Slimmer ingedeeld
Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.

Foto: Archief Blokker