Fietsen en lunchen met Klimmende Règâhs

De Klimmende Règâhs, een vriendengroep uit Nootdorp/Den Haag die geld inzamelt voor hun deelname aan Alpe d’HuZes, houden zondag 21 mei een grootschalige fietstoertocht door de regio. De racefietsers kunnen kiezen tussen 60 en 80 kilometer. De toerfietsers maken zich op voor een rondje van 25 kilometer. Er wordt om 9.00 uur verzameld bij Hockeyclub Ypenburg, Oeverwallaan 150 in Den Haag.

Tussendoor wordt er gegeten in Lunchcafé Inn The Stuart, cateraar en sponsor van de DKR. Je kunt ook lunchen zonder een meter te fietsen, dan betaal je net als de fietsers 25 euro. Elke euro komt ten goede aan het goede doel. De weersvooruitzichten zijn uitstekend, dus pak deze kans om lekker door de regio te fietsen, heerlijk te lunchen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar toertocht@regahs.nl.  Graag je NAW-gegevens, mobiele telefoonnummer en de afstand die je wilt gaan fietsen (25, 60 of 80 kilometer) opgeven. Bezoek ook de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs voor meer informatie.