Formele bekendmakingen digitaal

Vanaf 1 februari 2018 publiceert de gemeente Pijnacker-Nootdorp de wettelijk verplichte bekendmakingen alleen nog elektronisch via www.officielebekendmakingen.nl. De wekelijkse publicaties in weekblad Telstar vervallen dan.

Dat besloot de gemeenteraad op 16 februari 2017 door het vaststellen van de Verordening elektronische kennisgeving. Belangrijke voordelen zijn dat zoeken eenvoudiger wordt, dat er handige een e-mailservice is en dat tijdig geïnformeerde inwoners ook tijdig gebruik kunnen maken van de mogelijkheden om inspraak te geven of bezwaar in te dienen.

Redactioneel
Het gaat om de wettelijk verplichte kennisgevingen. Daarbij valt te denken aan aangevraagde en verleende vergunningen, collectes, ontheffingen van de APV en bestemmingsplannen. De wekelijkse redactionele pagina blijft wel bestaan. Daarmee kunnen we onze boodschappen ook altijd op papier uiten.

Op de hoogte blijven
Wil je de gemeente Pijnacker-Nootdorp volgen? Abonneer je dan op de wekelijkse digitale nieuwsbrief via www.pijnacker-nootdorp.nl/actueel/digitale-nieuwsbrief.htm en volg de gemeente op twitter en facebook.
Zowel in het gemeentehuis als in de bibliotheken staan computers, waarvan je gebruik kan maken.