Formele bekendmakingen digitaal

Vanaf 1 januari 2018 publiceert de gemeente Pijnacker-Nootdorp de wettelijk verplichte bekendmakingen alleen nog elektronisch via www.officielebekendmakingen.nl. De wekelijkse publicaties in weekblad Telstar vervallen dan.

Voorbeeld van de site van overheid.nl

Dat besloot de gemeenteraad op 16 februari 2017 door het vaststellen van de Verordening elektronische kennisgeving. Belangrijke voordelen zijn dat zoeken eenvoudiger wordt, dat er handige een e-mailservice is en dat tijdig geïnformeerde inwoners ook tijdig gebruik kunnen maken van de mogelijkheden om inspraak te geven of bezwaar in te dienen.

Overgangsjaar

2017 is een ‘overgangsjaar’ waarin we de bekendmakingen ook nog in weekblad Telstar publiceren. Het gaat uitdrukkelijk om de wettelijk verplichte kennisgevingen. Daarbij valt te denken aan aangevraagde en verleende vergunningen, collectes, ontheffingen van de APV en bestemmingsplannen. De wekelijkse redactionele pagina blijft wel bestaan. Daarmee kunnen we onze boodschappen ook altijd op papier uiten.

Op de hoogte blijven

Wilt u de gemeente Pijnacker-Nootdorp volgen? Abonneert u zich dan op onze wekelijkse digitale nieuwsbrief via www.pijnacker-nootdorp.nl/actueel/digitale-nieuwsbrief.htm en volg ons op twitter en facebook.