Geslaagde jaarmarkt in Nootdorp 2018

Op zaterdag zeven juli vond de jaarmarkt in het centrum van Nootdorp plaats.

Leuke kramen

Heel wat leuke vrolijke kramen, ook kramen met wat te vertellen zoals de kraam van het Noitdorpsche Historiën. Hou je van Nootdorp dan hou je ook van zijn verleden. Ook de Windlust, de korenmolen van Nootdorp stond met een kraam. De molen is een rijksmonument en staat aan de rand van de bebouwde kom van Nootdorp, langs de weg van Nootdorp naar Pijnacker. Wie kent hem niet en ook altijd de moeite waard om hem te bekijken.

Kinderen

Draaimolen voor de kinderen en niet te vergeten het gezichtjes beschilderen, dat vinden kinderen altijd fijn. Voor ouders minder maar vast ook wel zeep te koop bij een van de kramen. Lekkere luchten en Thee voor elk wat wils. Kleding, sieraden, lakens en schoonmaak producten en veel eten .

Jongerenwerk

Een dag om naar uit te kijken maar het zit er weer op of ja happen en stappen, ook dat was er natuurlijk. En Jeugd en Jongeren werk waar staan ze niet en dat is mooi. geven de juiste tips aan de jeugd.  Vele waren met de fiets gekomen die zag je dan ook overal staan. Het was een geslaagde jaarmarkt .