Gezondheidsmarkt in Buurt & Zo geopend

De week van de Gezonde leefstijl is geopend door wethouder Hanneke van de Gevel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp de Gezondheidsmarkt in Buurt & Zo.

Gezondheidsmarkt
Op de Gezondheidsmarkt was informatie te vinden over gezonde voeding, alcohol en drugs, activiteiten van het jongerenwerk, de SWOP, beweegcoaches en Team4Talent. Het Rode Kruis was aanwezig en met hen kon er geoefend worden met reanimeren. Daarnaast waren er goede adviezen van een gewichtsconsulent, informatie over mediatief wandelen, het jeugdfonds en de buurtknip van de gemeente Pijnacker- Noortdorp. Er kon meegedaan worden aan verschillende workshops zoals een workshop Mindfulness, Ontspannen met klankschalen en Yoga. De aanwezige kinderen waren druk bezig met stoepranden en deden mee aan een Clinic Vechtsport. (Na)genieten kon met een alcoholvrije cocktail en gezonde hapjes.

Week van de Gezonde Leefstijl
De Gezondheidsmarkt maakt onderdeel uit van de Week van de Gezonde leefstijl die van 12-19 juni wordt georganiseerd in Pijnacker-Nootdorp door SBJ SamenSterk in samenwerking met Team4Talent, GGD, Beweegcoaches, Vilter Coffee en Doel GGZ.

Meer informatie en het programma voor de komende week leest u hier: Week van de Gezonde Leefstijl