Gratis e-books via de ThuisBieb-app en boekenbezorgservice

Bibliotheek Oostland draait op volle toeren. De gebouwen zijn gesloten, maar Bibliotheek Oostland is gewoon open! Elke werkdag is er van 9.00-11.00 uur telefonisch spreekuur. En de gereserveerde boeken worden aan huis bezorgd. Voor leden waren er al veel e-books en luisterboeken beschikbaar, maar dat is nog niet alles. In de ThuisBieb-app die op maandag 6 april is gelanceerd zijn 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek.

Hart onder de riem
Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei.

Populaire én minder bekende titels  
De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong.

Ook voor de jeugd
De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als ‘Stuntvlogger Sam’ van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als ‘Toverhanden’ van Chris Winsemius en ‘Alaska’ van Anna Woltz.

Boeken bezorgen en meer
Naast de onlinemogelijkheden kan er dus elke werkdag tussen 9.00-11.00 uur contact opgenomen worden met de vestigingen van Bibliotheek Oostland voor allerlei vragen of reserveringen. De boeken worden aan huis bezorgd, rekening houdend met de eisen van de RIVM. Daarnaast staan er ook verrassingstassen klaar, voor zowel de jeugd als volwassenen bij de boekhandels Van Atten in Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Meer informatie, telefoonnummers en Tips voor Thuisblijvers vind u op www.bibliotheekoostland.nl.