Grootste Monkey Town komt in Delfgauw

In oktober gaat het gebeuren! Na Den Haag en Rijswijk komt er nu ook een Monkey Town aan de Rijksstraatweg in Delfgauw! En niet zomaar eentje. Het wordt de grootste in Nederland. Dit is te gek voor onze gemeente. Een speelparadijs waar de kids de hele dag zoet kunnen zijn. Dit filiaal van Monkey Town krijgt een unieke opzet met 3000m2 speelplezier. Op de Facebookpagina van het bedrijf worden enorme teasers geplaatst. Er worden steeds meer feitjes onthuld door middel van het verzamelen van likes voor hun pagina.

Zo komt er een glijbaan die maar liefst 18 meter lang is. Het water, strand en bos worden gemaakt van verschillend gekleurde zachte ondervloeren (EPDM) en de speeltoestellen gaan over in een prachtige muurschildering. Tijdens de bouw zal Monkey Town foto’s maken en de volgers van de Facebookpagina op de hoogte houden van de vorderingen.

Proefdraaien
Monkey Town is op zoek naar basisschoolklassen die graag volledig kosteloos langskomen. De keten gaat hiervoor scholen selecteren. Ook dit gebeurt via hun Facebookpagina. Dus tag scholen, ouders van leerlingen, leerkrachten en wie je maar kan bedenken om iedereen op de hoogte te stellen.

Foto: Monkey Town Delfgauw