Helaas helaas Eind BuurtAed actie

Deze mail kreeg Pijnacker-Nootdorp.TV binnen.

Beste AeDonateur,

de actie mbt de Buurt Aed loopt ten einde. Helaas is t benodigde bedrag niet gehaald.

Ik heb nog overleg met de gemeente gehad en Rondom Wonen. Beiden sponseren soortgelijke acties niet, omdat dit gemeente breedbeeld dure bezigheid is voor beide instanties. Ook gezien het nodige onderhoud wat er bij komt kijken. Wel is er vanuit de gemeente misschien een mogelijkheid om een tweedehands Aed op te hangen, maar daar zit dan geen onderhoud bij. Dat lijkt mij niet wijs. Een slecht onderhoud van een Aed behoeft niet mijn voorkeur.
Iedereen die gedoneerd heeft wil ik bedanken voor de giften. Deze zullen komende tijd teruggestort worden.
Ik ben blij met de positieve reacties van iedereen, helaas heeft dit niet mogen baten. Wellicht op een ander moment, op een ander manier.
Nogmaals allemaal bedankt.
met vriendelijke groet Martin Staak

Pijnacker-Nootdorp.Tv heeft  getracht er extra aandacht aan te besteden, vooral omdat er in de Put van Noord maar één hangt, en voor de tweede groep die nog lager wonen is het werkelijk niet te halen om de AED  te pakken binnen de gestelde tijd. Martin Staak heeft zijn best gedaan! We weten ook dat het een sociale huur of koop woningen  wijk is, dus veel draagkracht was niet te verwachten. Toch was er hoop op Gemeente of Woningbouw. het heeft niet zo mogen zijn.

zie de aandacht die er aan besteed is.

Op de website van AED nu een update 2

Buurt AED voor van Houtenlaan, 2641 Pijnacker