Hoeve Biesland houdt weer een heerlijk Foodfeest

Voor de vierde keer houdt Hoeve Biesland maandag 5 juni, op Tweede Pinksterdag, een Food Feest. Dat is elk jaar een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met deze bijzondere boerderij in Delfgauw met zijn koeientuin, weidewinkel en biologisch dynamische groententuin. Overal is lekker eten, er is muziek, er zijn veel streekproducten te koop en het is nog hartstikke gezellig ook.

Net als ieder jaar staan er verschillende rijdende restaurantjes uit de omgeving op het pleintje. Daar kun je zien hoe jouw eten met veel liefde gemaakt wordt. Van vleesgerechten uit het verre Oosten tot oer-Hollandse pannenkoeken. Op het festival kun je boodschappen doen bij meer dan 15 verschillende marktkramen met streekproducten. Van bijzondere chocolade tot speciale bieren, geurige koffie of eigenzinnige groentes. Ook is de Weilandwinkel open waar je kaas kunt kopen gemaakt met de melk van eigen koeien of plantjes voor je moestuin.

Er worden verschillende workshops gegeven. Ook zijn er singer-songwriters en swingende bands die voor de muzikale omlijsting zorgen.

Het foodfeest duurt van 10 tot 18 uur. De entree is twee euro. Kom op de fiets, want veel parkeerruimte is er niet. Hoeve Biesland zit aan de Bieslandseweg 1 in Delfgauw.