Hulp bij belastingaangifte

In de maand maart helpt de SWOP inwoners van Pijnacker-Nootdorp weer bij het invullen van de belastingaangifte. Van 3 t/m 27 februari kan er via een speciale ‘belastinglijn’ een afspraak worden gemaakt bij een van de spreekuren in Delfgauw, Nootdorp of Pijnacker.

Belastinglijn Swop vanaf 3 februari bereikbaar
De belastinglijn van de SWOP is vanaf 3 februari bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 11.00 uur: 015-361 5138. Een afspraak maken kan tijdens deze tijdstippen ook in de hal van dienstencentrum De Schakelaar (Mr. Dr. van den Helmlaan 11 in Pijnacker).

Spreekuren op vier verschillende locaties en in alle woonkernen
De belastingspreekuren vinden plaats op vier verschillende locaties en in alle woonkernen. In Delfgauw is dat Welzijnscentrum De Kiezel, in Nootdorp kan men terecht in CulturA & Zo en in Pijnacker in dienstencentrum De Schakelaar en Welzijnscentrum Keijzershof. Tijdens het belastingspreekuur gelijk wordt ook meteen gekeken of iemand in aanmerking komt voor huur- of zorgtoeslag.

De spreekuren zijn bedoeld voor particulieren met een jaarinkomen niet hoger dan 30.000 euro voor alleenstaanden en 45.000 euro voor samenwonenden.