Ilona Jense blijft lijsttrekker VVD

In de Algemene Ledenvergadering is huidig fractievoorzitter Ilona Jense door de leden verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen die worden gehouden op 21 maart 2018.

Na de zomer wordt hard gewerkt aan het opstellen van de lijst, het verkiezingsprogramma en natuurlijk een energieke campagne.

Ilona is vereerd met haar verkiezing en staat te popelen om met een ieder die de VVD een warm hart toe draagt te werken naar een prachtige verkiezingsuitslag in maart 2018.

Jense: “Allereerst wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben gesteld. Zo op de rand van het reces is de eerste stap gezet naar een energieke campagne. Een campagne die wij samen moeten maken. Een verkiezingsprogramma dat wij samen moeten opstellen en een eindresultaat waar we samen heel blij mee moeten zijn.”

Tijdens de ALV heeft de nieuw verkozen lijsttrekker de vergadering een kijkje achter de schermen gegeven van de politieke dilemma’s en vooruitgekeken naar de tijd die voor ons ligt.