Individueel advies voor gebruik van digitale boeken

Bibliotheek Oostland hield op het filiaal in Pijnacker tot nu toe geregeld e-book spreekuren, voor mensen die er moeite mee hebben om digitale boeken te installeren op hun e-reader of tablet. Er is nu gekozen voor een andere aanpak. Mensen die geholpen willen worden met het op hun e-reader zetten van digitale boeken kunnen een-op-een uitleg krijgen van bibliotheekmedewerkers Louise Dietz en Rachel Anderson. Zij geven ook technische ondersteuning als je er zelf niet uitkomt.

Leden van de bibliotheek kunnen zonder extra kosten eBooks lenen. De bibliotheek heeft inmiddels een uitgebreide collectie, van waaruit je thuis boeken kunt downloaden. Er zijn inmiddels duizenden titels: literaire romans, thrillers, kinderboeken, poëzie maar ook boeken over werk en studie, geschiedenis en politiek en tal van andere onderwerpen.

Louise en Rachel zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag via tel. 015-3694430. Je kunt ook mailen: l.dietz@bibliotheekoostland.nl of r.anderson@bibliotheekoostland.nl.