Informatieavond scholencomplex Koningshof

De gemeente gaat aan de slag met het scholencomplex Koningshof. Voor omwonenden organiseert de gemeente maandag 10 december een informatieavond.

Wat gaat er gebeuren? In de nabije toekomst verhuist de Tweemaster naar Ackerswoude, wordt de Casaschool uitgebreid en het gebouw gerenoveerd. De Johannesschool blijft zoals deze nu is. Daarnaast wil de gemeente  maatregelen nemen voor een betere bereikbaarheid van de scholen.

Aanmelden
Tijdens de informatieavond legt de gemeente omwonenden de plannen voor en leggen ze uit hoe ze dit willen aanpakken. Daarbij wil de gemeente ook inbreng van omwonenden verwerken in de plannen.
Direct omwonenden zijn per brief uitgenodigd voor de avond, maar overige geïnteresseerden zijn ook van harte welkom. Je kunt jezelf aanmelden via wkz_sec@pijnacker-nootdorp.nl.

Tijden
De avond start om 19.00 uur in de raadzaal van de gemeente, Emmastraat 165 in Pijnacker. Er is eerst een presentatie over de plannen. Daarna kan je vragen stellen en in gesprek met medewerkers van de gemeente en de Casaschool. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.