Informatieve bijeenkomsten als thuis wonen niet meer gaat

Het ontmoetingscentrum Weidevogelhof is een samenwerkingsverband van Pieter van Foreest, GGZ Delfland, Alzheimer afdeling Delft, Westland en Oostland, Buurtzorg Nederland, Careyn, Bureau mantelzorg ondersteuning Pijnacker-Nootdorp en SWOP.

Het adres is Raaigras 102-A 2643JJ Pijnacker.

Dagelijks kunnen bezoekers gebruik maken van het activiteitenprogramma, bedoeld voor ouderen die vergeetachtig zijn, die moeite hebben met de dingen van alledag of met het begrijpen van anderen. Ook personen met lichamelijke beperkingen of voor wie het gemis aan contact een probleem is, kunnen terecht bij het Ontmoetingscentrum.

Mantelzorgers krijgen speciale aandacht. Voor hen zijn in de komende periode de volgende activiteiten gepland: Gespreksgroep voor partners van een dementerend persoon. Start najaar bij voldoende deelnemers

Gespreksgroep voor kinderen van een vader of moeder met dementie.Serie van 4 woensdagavonden van 19.30u-21.30u Start najaar bij voldoende deelnemers

Informatieve bijeenkomsten:Woensdag 11 april: als thuis wonen niet meer gaat

Voor verdere informatie en aanmelding kunt u terecht bij Monique Onderweegs, programmacoördinator. Ze is te bereiken via 015-5154315, 06-20323065 of m.onderweegs@pietervanforeest.nl Of via Francis Bennis.