Inloopbijeenkomst autobusmuseum op 23 mei

Het Zuid-Hollands Autobusmuseum wil zich graag vestigen in de Oude Polder van Pijnacker. De mensen van het autobusmuseum willen hun plannen aan je laten zien en de gemeente Pijnacker-Nootdorp werkt daar graag aan mee.

Om de vestiging mogelijk te maken moet het bestemmingsplan worden aangepast. De gemeenteraad besluit deze maand (mei) of de procedure voor deze aanpassing van het bestemmingsplan van start mag gaan.

Locatie
De locatie van het autobusmuseum ligt ten oosten van Pijnacker, tussen het opstijgpunt van de 380kV-leiding, de woonwijk en de N470.

Inloopbijeenkomst
Tijdens een inloopbijeenkomst kan je kennis nemen van de plannen voor het museum en krijg je antwoord op vragen die misschien nu al bij je opkomen. Je bent van harte welkom op 23 mei tussen 19.00 en 21.00 uur in het Bestuurscentrum aan de Emmastraat 165 in Pijnacker.

Rijd mee met een antieke bus
Altijd al eens in een oude, klassieke bus willen meerijden? Dat kan. Het autobusmuseum verzorgt tijdens de inloopbijeenkomst een pendeldienst van het wijkcentrum aan de Gantellaan 1 naar het Bestuurscentrum en uiteraard ook weer terug.

Foto: Kevin Kloosterman